Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Ondanks de regen grote pret bij Huttendorp De Meent

Iedere eerste week van de zomervakantie is traditiegetrouwe het parkje aan de Grote Beer in Middenhoven het decor voor Huttendorp De Meent. Vijf dagen lag bouwen 200 kinderen aan de mooiste hutten. Het huttendorp is al meer dan dertig jaar een begrip in Amstelveeen de perfecte start voor de zomervakantie.

“Jullie hebben wel precies de verkeerde dag uitgekozen om langs te komen” zegt Marit van Elsdingen die al elf jaar als begeleider aan het Huttendorp is verbonden/ “Ik ben hier als kind ook heel vaak geweest en nu zit ik in de leiding. Het is een echt een perfecte start van de zomervakantie voor de kinderen.”

Slapen

Zoals elke jaar mogen de oudere kinderen op de donderdagavond blijven slapen. Ondanks de regen blijven er ook nu weer veel kinderen overnachten. “Het is zo spannend allemaal. En we gaan pas om zes uur in de ochtend slapen. En om acht uur worden we al weer wakker gemaakt.” Het huttendorp wordt afgesloten met ene bonte avond waarin alle hutten beoordeeld zullen worden en er ruimte is voor optredens.

Vrijdag worden alle hutten weer afgebroken en begint de voorbereiding al weer voor Huttenkamp De Meent 2024.

Advertenties