Search
Close this search box.

Opgelet: dit weekend afsluiting A9

a9

Het komend weekend en twee weekenden in november is de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht (deels) afgesloten voor doorgaand verkeer. Voor lokaal verkeer worden de op- en afritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel, richting Utrecht/Almere, zoveel mogelijk opengesteld.

Aannemer VeenIX werkt deze weekenden onder andere aan de verbreding van de Schipholbrug, tijdelijke rijstroken bij Ouderkerk aan de Amstel en vervangt portalen op diverse locaties.

Afsluitingen

Van vrijdag 27 oktober 20.00 uur tot maandag 30 oktober 5.00 uur
De A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht is in beide richtingen dicht voor doorgaand verkeer. Lokaal verkeer richting Schiphol/Haarlem kan het hele weekend gebruik maken van oprit 6 Aalsmeer. De opritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel richting Utrecht/Almere zijn vanaf zaterdag 9.00 uur open voor lokaal verkeer.

Vanaf vrijdag 10 november 20.00 uur tot maandag 13 november 5.00 uur
De A9 is in één richting dicht voor doorgaand verkeer: vanaf knooppunt Badhoevedorp tot aan knooppunt Holendrecht.
Voor lokaal verkeer zijn de opritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel, richting Utrecht/Almere, het hele weekend open.

Vanaf vrijdag 24 november 20.00 uur tot maandag 27 november 5.00 uur
De A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht in beide richtingen dicht voor
doorgaand verkeer. Voor lokaal verkeer zijn de opritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk aan de Amstel richting Utrecht/Almere het hele weekend open. Lokaal verkeer in de richting van Schiphol/Haarlem kan het hele weekend gebruik maken van oprit 6 Aalsmeer.

Advertenties

Accuraat