Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opnieuw aandacht voor bizarre vondst van lichaamsdelen vrouw bij Uilenstede

De politie heeft in samenwerking met Interpol opnieuw aandacht gevraagd voor de bizarre vondst van lichaamsdelen in Uilenstede op 13 januari 1995. De zoektocht maakt deel uit van een operatie waarbij 22 onopgeloste vrouwenmoorden in Duitsland, België en Nederland worden uitgelicht.

Op de bewuste vrijdag 13 januari 1995 zag een voorbijganger een plastic pakket drijven in het water bij Uilenstede. Uit onderzoek van de politie blijkt dat in het pakket, ingepakt in een laken, een deel van het stoffelijk overschot van een vrouw zit. Haar hoofd, haar onderbenen en een arm ontbreken. De identiteit van de vrouw kan echter niet worden vastgesteld.

Armband

Uit onderzoek is wel gebleken dat de vrouw (tussen 20 en 35 jaar oud) vermoedelijk veel rookte, gezien de zware nicotinevlekken aan haar rechterhand. Ze had erg korte nagels, mogelijk beet ze op haar nagels. Het slachtoffer had daarbij twee opvallende littekens op haar rechterarm. Eén van een pokkenprik in de bovenarm en één op haar elleboog. Daarnaast had ze meerdere opvallende moedervlekken op haar bovenlichaam. Mogelijk dat de armband (foto) die het slachtoffer droeg een belangrijke aanwijzing is voor haar identiteit.

Vragen

Denkt u mogelijk te weten wie één van de vrouwen zou kunnen zijn? Geef uw informatie dan nu zo uitgebreid en gedetailleerd mogelijk door. U kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier.  Op die manier komt uw informatie direct bij het juiste rechercheteam terecht. U kunt ook bellen met de Opsporingstiplijn via 0800-6070. Anoniem tips doorgeven kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl. U kunt uw informatie ook delen door een mail te sturen aan coldcase@politie.nl.

Gegevens

NL05

Geslacht: Vrouw
Geboortejaar (vermoedelijk): 1960 – 1975
Leeftijd (vermoedelijk): Tussen 20 en 35 jaar oud
Lengte: 1.63-1.71 m.
Huidskleur: Lichte huidskleur
Haarkleur: Vermoedelijk donkerbruin
Oogkleur: Onbekend
Kleding: Geen
Overig: Het slachtoffer heeft twee opvallende littekens op haar rechterarm. Eén van een pokkenprik in de rechterbovenarm en één op haar elleboog. De vrouw heeft een litteken op haar linkerbovenbeen. Ze heeft meerdere opvallende moedervlekken op haar rug, een moedervlek aan de linkerzijde van de rechter tepel en een kleine moedervlek onder de linkerborst. Ze heeft ook twee moedervlekken aan de linkerflank en één boven de rechterbil.
Sieraden:Een armband

Advertenties