Zoek
Sluit dit zoekvak.

Petitie voor meer verkeersveligheid bij Kindercampus King

Wethouder Herbert Raat heeft vandaag een petitie van de ouders en directie van de school Kindercampus King in ontvangst genomen. Hierin wordt gevraagd om maatregelen te nemen om de verkeersveiligheid rond de school te verbeteren.

Het gaat in totaal om drie oversteekplaatsen die dagelijks voor gevaarlijke situaties zorgen. Een van de oorzaken is dat kinderen vaak door de ouders met de auto worden gebracht. Dit zorgt ervoor dat auto’s niet in parkeervakken belanden maar op de stoep of hoeken van de straat. Deze parkeeracties zorgen voor onoverzichtelijke en gevaarlijke situaties. 

Vertrouwen

Bij de Panta Rhei zijn al wel maatregelen genomen. Zo is er een zebrapad waar waarschuwingslampen gaan branden als de leerlingen een knop indrukken. De ouders en directie van Kindercampus King zien dit ook graag bij hun school gebeuren. Of dit ook mogelijk is bij Kindercampus King is nog maar de vraag, want hier gaat het om drie oversteekplaatsen. De medezeggenschapsraad heeft er in ieder geval het volste vertrouwen dat er een goede oplossing komt

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner