Search
Close this search box.

Podcast: De stem van de straat aflevering 3 over stemmen, grensoverschrijdend gedrag en boosheid in Waardhuizen

Daar is-ie dan! De derde aflevering van de Stem van de straat. De televisiepodcast van 1Amstelveen. In de Stem van de straat komen alle Amstelveense onderwerpen aan bod. Inwoners kunnen een bijdrage leveren door de voicemail in te spreken. 

Podcasters Martijn Heus en Joy Ellen Bos staan uitgebreid stil bij de Provinciale Staten verkiezingen. ER stonden overal enorme rijen bij de stembureaus , maar uiteindelijk bleek het opkomstcijfer lager dan vier jaar geleden. En wat vinden ze van de grote winst van BBB.

Deze week komen ook een aantal winkeliers van winkelcentrum Waardhuizen aan het woord. Zij spraken met raadsleden en wethouders over de toekomst van het winkelgebied. “We hebben nu een rollatorpad van Parlevinker naar Middenhoven omdat we hier niets meer kunnen kopen”, zegt een verbouwereerde buurtbewoner. Verder bespreken Martijn en Joy Ellen de kapotte liften bij diverse metrohaltes in Amstelveen en wordt Joy Ellen wel erg persoonlijk als het gaat om grensoverschrijdend gedrag.

Wilt u ook uw mening kwijt of heeft u onderwerpen die onze aandacht verdienen? Laat het dan weten via de voicemail van de Stem van de straat op nummer 020-5478588

Luister in ieder geval naar de podcast of kijk via onze Youtubelink.

Advertenties

Accuraat