Search
Close this search box.

Posters van ontvoerde Israëliërs alweer van muren getrokken in Middenhoven

In Amstelveen zijn de laatste dagen veel posters met foto’s van ontvoerde Israëliërs opgehangen. Op de pamfletten wordt aandacht gevraagd voor hun situatie na de gebeurtenissen van vorige week in Israël. In Middenhoven zijn de posters echter alweer van de muur getrokken. 

Bij doorgang Orion in Middenhoven dit weekend vijf posters opgehangen. Vanmorgen waren daarvan vier verdwenen. De laatste werd in de namiddag van de muur getrokken. Het is onbekend wie de posters van de muur heeft gehaald. 

Lees ook: Alertheid op Joodse instellingen Amstelveen, vlag voor raadhuis om Joodse gemeenschap hart onder riem te steken

Op het plakken van de posters wordt verdeeld gereageerd op social media. Esther Voet, hoofdredacteur van het Israelisch Weekblad, reposte gisteren een foto van de posters op X/Twitter. Naast sympathie kan ze ook rekenen op afkeurende reacties.

Overigens is het ophangen van posters in Amstelveen alleen toegestaan op speciaal daarvoor aangewezen plekken. De gemeente bevestigt dit: “Het klopt dat het ophangen van posters in Amstelveen is toegestaan, alleen wel op speciaal daarvoor aangewezen plekken. Deze posters hangen niet op deze aangewezen plekken en kunnen worden verwijderd door de gemeente.”

Advertenties