Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (55): Klaar voor de derby’s

Komend weekend start de voetbalcompetitie weer en dus is ook De 8 van Amstelveen weer terug. Het seizoen kan voor Mathijs Groenewoud en Peter Grifhorst niet beter beginnen want zaterdag staat de derby Amstelveen heemraad – SV Ouderkerk op het programma en zondag is er de klassieker RODA ’23 – Sporting Martinus. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen blikken de heren uitgebreid vooruit op het nieuwe seizoen.

De zaterdag derde klasse B kent drie clubs uit onze regio. Edwin van Maas (Amstelveen Heemraad), Ricky Kumar (AMVJ) en Hans verhoogt (SV Ouderkerk) kijken vooruit naar het nieuwe seizoen en zien hun eigen club allemaal niet als favoriet voor de titel.

Bnar Toofeek (RODA ’23) en Michael Crombeen (Sporting Martinus) blikken vooruit op de derby van aanstaande zondag en laten u gelijk even weten waarom het meer dan de moeite waard is om Ajax – Feyenoord even over te slaan en gewoon langs de lijn te komen staan in Bovenkerk.

De 8 van Amstelveen is het wekelijkse voetbalprogramma van 1Amstelveen. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken de verrichtingen van de Amstelveense clubs. Uiteraard veel wedstrijdbeelden en reacties.