Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (70): Amstelveen Heemraad en Sporting Martinus winnen derby

In aflevering 70 van De 8 van Amstelveen gaat het natuurlijk uitgebr4eoid over de de derby’s van afgelopen weekend. Op zaterdag won Amstelveen Heemraad met maar liefst 1-6 bij SV Ouderkerk. En op zondag was Sporting Martinus met ,maar liefst 5-2 te sterk voor RODA ’23. Maar liefst veertien doelpunten in twee wedstrijden dus.

Naast de uitgebreide samenvattingen van de twee derby’s ook beelden van het duel tussen FC Almere en AMVJ. EN natuurlijk ontbreken ook de reacties niet. Zo ziet u onder andere een boze Thijs de Dood van SV Ouyderkerk, een realistische Norbert Alblas (Amstelveen Heemraad) en een uitgelaten ‘helderziende’ Broos Krijger van Sporting Martinus.

Omdat het programma een stuk langer is dan normaal zijn de reacties van de trainers (Michael Crombeen en Bnar Toofeek) alleen online te zien.

De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.