Zoek
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen (79): Wordt het polonaise of een confrontatie met het degradatiespook?

Wordt het polonaise of niet? Daar draait het deze week om in De 8 van Amstelveen. Voor de Uithoornse voetballers van Legmeervogels kan het bijna niet meer misgaan. Maar in de derde klasse zaterdag staat er nog meer op het spel. Periodetitels bijvoorbeeld. Daarbij vecht Ouderkerk nog om degradatie te voorkomen. Er staat dus nog voldoende op het spel.

Ook op de zondag, waar Mathijs en Peter natuurlijk vooral naar RODA’23 en Sporting Martinus kijken, is er nog genoeg te winnen. Geen kampioenschap. Maar wordt er wel een periodetitel gehaald?

Vanzelfsprekend gaat het duo weer op geheel eigen wijze in op de ontwikkelingen op de regionale amateurvelden. En hoe zit het met de trainerscarroussel? Kunnen er al nieuwe namen worden genoemd? Kijk De 8 van Amstelveen om weer helemaal op de hoogte te zijn!

De 8 van Amstelveen is een wekelijks programma over de verrichtingen van de eerste elftallen van de Amstelveense voetbalclubs. Presentator Mathijs Groenewoud en analist Peter Grifhorst bespreken alle prestaties en het nieuws van de clubs.