Zoeken
Sluit dit zoekvak.

De 8 van Amstelveen: Aflevering 27

In De 8 van Amstelveen bespreken Mathijs Groenewoud en Peter Grifhorst de verrichtingen van de Amstelveense voetbalclubs. In aflevering 27, de tweede van dit seizoen uiten diverse voorzitters zich over de hoge energieprijzen. Maar natuurlijk ook veel voetbal met samenvattingen van de duels van Amstelveen en Sporting Martinus.

In de tweede speelronde waren de prestaties van de Amstelveense clubs een stuk beter dan in het openingsweekend. Amstelveen, AMVJ, RKAVIC en RODA’23 (zondag) wisten te winnen en Sporting Martinus (zondag) en RODA ’23 (zaterdag) speelde gelijk. Naast samenvattingen van de duels Amstelveen Heemraad – JOS Watergraafsmeer en ROAC – Sporting Martinus spraken we ook met de nieuwe trainer van RODA ’23 (zaterdag) Rene van Vark en bezochten we de geheel verbouwde kleedkamer van Amstelveen Heemraad. Verder natuurlijk al het nieuws van de voetbalclubs en de analyse van Peter.

De 8 van Amstelveen is het wekelijkse voetbalprogramma van RTVA met wedstrijdbeelden, interviews, reportages en analyse.