Search
Close this search box.

De Stem van de Straat (11): Over examens, poëtisch dauwtrappen en het songfestival 

In de elfde (of ellufde) aflevering van De Stem van de Straat gaat het onder meer over de landelijke examens die vandaag zijn begonnen. Als expert op dat gebied stelt Joy Ellen de deelnemers alvast gerust. Laat je in ieder geval niet gekmaken is haar advies.

Ook is er aandacht voor Amstelveen in 24hrs. Een activiteit waarbij Amstelveners hun eigen stad kunnen verkennen aan de hand van 45 activiteiten. Joy Ellen lijkt het wel leuk om poëtisch te gaan dauwtrappen. Martijn kan zich daar geen enkele voorstelling bij maken. 

En ja, we kunnen er niet omheen maar ook Martijn en Joy Ellen duiken in het Eurovisie Songfestival. Vooral de stroom aan kritiek die bijvoorbeeld Ouderkerker Dion Cooper voor z’n kiezen kreeg, betitelt ons presentatieduo als vals. 

Ook wordt een nieuw onderdeel van onze podcast geïntroduceerd. Joy Ellen en Martijn willen namelijk een kopje koffie komen drinken. Bij wie? Dat maakt niet uit, als je maar Amstelvener bent. Wil jij ze thuis ontvangen? Spreek dan in op ons antwoordapparaat via 020-547 85 88.