Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Stem van de Straat (42): ‘Het is goedkoper om een pets te verkopen dan in de auto te bellen’

Wat krijgen we nou? Geen Martijn bij de Stem van de Straat? Inderdaad, onze host is lekker aan het genieten van een welverdiende wintersport. Als vervanger hebben we onze hoofdredacteur Mathijs Groenewoud. Ras-Amstelvener met kennis van zaken. 

Er wordt deze week een lange lijst aan onderwerpen behandeld. Zo hebben Joy Ellen en Mathijs het over de verhoging van de landelijke boetes. Het is goedkoper om iemand een droge klap in het gezicht te geven dan mobiel bellen in de auto. 

Ook gaat het tweetal in op de deur-aan-deurverkoop van alarmsystemen. Kort na een roofoverval in Westwijk stonden er mensen van Verisure op de stoep om een abonnement op hun beveiligingsdiensten te verkopen. “Weet u dat u in een van de gevaarlijkste wijken van Nederland woont?”

We hebben het ook over het luchtalarm. Binnenkort zal het stil zijn als het twaalf uur is op de eerste zondag van de maand. Het testen van het luchtalarm wordt vervangen door NL Alert. 

Daarnaast komt de vechtpartij in Westwijk aan bod. Hierbij werd een mes getrokken. Van een betrouwbare bron heeft de redactie vernomen dat de jongen met mes al jaren slachtoffer is van pesterijen. Oordelen we niet te snel?

Dat en meer in deze 42ste aflevering van De Stem van de Straat.

Cookieconsent met Real Cookie Banner