Zoek
Sluit dit zoekvak.

Indrukwekkende herdenkingsdienst voor Pascal Zegwaard

Pascal Zegwaard wordt vandaag in besloten kring begraven. Afgelopen zaterdag, 12 november, kon iedereen afscheid van hem nemen tijdens een herdenkingsdienst bij zijn geliefde voetbalclub RODA ’23. Zo’n duizend aanwezigen zorgden voor een prachtig eerbetoon aan het bestuurslid Algemeen Zaken en Lid van verdienste van de Bovenkerkse voetbalclub.  Zegwaard overleed 6 november op 45-jarige leeftijd aan de gevolgen van een hersenbloeding.

Iets na drie uur arriveerde de rouwstoet bij RODA ’23. Velen hadden zich daar verzameld om Pascal de laatste eer te bewijzen. De rouwauto reed langs het clubhuis het hoofdveld op en stopte onder luid applaus vlakbij de middenstip. Daar droegen zes spelers van het eerste zaterdagelftal de kist naar de middenstip. Na een emotioneel moment stilte werd Pascal naar de kantine gedragen. Hier vond een herdenkingsdienst plaats.

Door het grote aantal aanwezigen was er buiten de mogelijkheid om via een groot scherm de dienst te volgen. Rond 18:00 uur vertrok Pascal voor de laatste keer bij zijn geliefde club begeleid door groen Bengaals vuurwerk.

Cookieconsent met Real Cookie Banner