Search
Close this search box.

Stem van de Straat (46): ‘Je zou eens wat meer naar Johan Derksen moeten kijken’

Nummer 46 alweer van De Stem van de Straat. Deze keer keer onder meer over reclamefolders. Want veel Amstelveners lijken die nog steeds graag te lezen. Ook al worden ze bijzonder slecht bezorgd. Of een zogenoemde Ja-sticker daar verandering in gaat brengen is nog maar de vraag. 

Tevens verbazing bij Martijn over de dikke rijen voor een luxe bakkerswinkel aan de Amsterdamseweg vlak voor Pasen. Is het een hype of is het pittig geprijsde brood daar echt zoveel lekkerder? Volgens Joy Ellen in ieder geval wel. Alles beter dan supermarktbrood.

Bijna een wekelijks terugkerend onderwerp is de woningnood in Amstelveen. Want wat moet het zuur zijn voor starters om te zien dat er weer een hele flat is omgebouwd voor short-stay.  Maar goed, de flat is in handen van een ontwikkelaar en die wil louter centen verdienen. 

In het einde van de uitzending snijdt Martijn nog een punt aan. Hij vindt dat Joy Ellen wat meer naar Vandaag Inside zou moeten kijken, om te zien waar die ontevredenheid van veel mensen vandaan komt. Je mag het oneens zijn met de heren van VI, vindt Martijn, maar je verdiepen in de ander zou eens goed zijn. Het levert weer een interessante discussie op.

Dat en meer in een nieuwe Stem van de Straat. De enige echte podcast van en door Amstelveners.