Search
Close this search box.

Stem van de Straat (48): ‘Laat de jeugd lekker een graffiti maken in het busstation!”

De Stem van de Straat nummer 48 alweer. Wederom een eivolle uitzending die alle kanten opvliegt. Zo komen we terug op de jongen met het groene vest dat geen fastpass voor de achtbaan in Walibi had. Is dat nou zielig? Martijn voelde er zich niet lekker bij dat hij zijn kinderen betaald liet voordringen. Joy Ellen probeert nuance aan te brengen.

Ook gaan we in op de stelling van vorige week. Is er daadwerkelijk niets te doen voor de jongeren in Amstelveen. Veel jongeren vinden van niet. Joy Ellen en Martijn zijn eensgezind: niet zo zeuren, genoeg te doen als je maar zoekt.

Dan hebben we het ook over de twee ontwerpen om een grijze en grauwe muur in het busstation op te leuken. Op sociale media blijkt dat niet iedereen staat te springen bij de ontwerpen die zijn uitgekozen. Ons presentatieduo is duidelijk: “Daar moet je gewoon een mooie graffiti laten zetten. Want dat gaat met deze saaie ontwerpen sowieso gebeuren. Laat ze anders om de bepaalde tijd een nieuwe maken.”

Nog meer? Ja, Joy Ellen en Martijn hebben het nog over het beachevenement komende zomer, stickers op iPads van gemeenteraadsleden en de lintjesregen. Luister of kijk De Stem van de Straat!