Search
Close this search box.

Stem van de Straat (52): “Dus ze moeten mij opsluiten? Hoe ontstaat dergelijke blinde haat?

Een nieuwe Stem van de Straat staat klaar. Deze week meerdere inbellers, waaronder iemand die best lelijk doet over Joy Ellen. Moet je dit een podium geven? Ja en nee. Deze keer behandelen we het in ieder geval nog een keer. Want hoe ontstaat blinde haat?

Tijd voor leuke zaken! Of minder beledigende zaken in ieder geval. Zo hebben we het bijvoorbeeld over Lief & Leedstraten in Amstelveen. Slechts 20 Amstelveense straten maken gebruik van de mogelijkheid om 150 euro te kunnen uitgeven aan mensen in de straat eens een hart onder de riem te steken. Een klein gebaar doet immers altijd goed.

Ook hebben we het over het golftoernooi in het Bos. Prachtig dat er geld wordt opgehaald voor het goede doel, maar is dit niet een wijnevenement waarbij deelnemers zichzelf op de borst kloppen om te laten zien hoe goed ze zijn voor deze wereld? Martijn krijgt er in ieder geval een naar gevoel bij. 

Dan komt ook asociaal parkeren nog aan bod. Is het echt nodig om met je Fiat 500 twee parkeerplaatsen te claimen? Joy Ellen zoekt zoals altijd de nuance. Misschien is er wel iets ernstigs aan de hand? Of zag de bestuurder de lijnen niet door een enorme regenbui?