Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stem van de Straat (53): ‘Brug kapot? Wind je niet zo op en rij lekker om’

In De Stem van de Straat numero 53 neemt een lieve beller het op voor ons duo. Net zoals vele mensen is zij fan van Joy Ellen en Martijn. Onze twee podcastprestatoren zijn er duidelijk blij mee. 

In de nieuwe aflevering wordt aandacht besteed aan het grote aantal ongelukken met fatbikes. Ook deze week was het weer raak in Amstelveen. Daarbij is het handig om te weten dat opgevoerde fatbikes niet zijn verzekerd. 

Ook komt de nieuwe markt in Het Oude Dorp ter sprake. Waarom op die plaats? Heeft bijvoorbeeld Waardhuizen zo’n markt niet veel harder nodig? En Joy Ellen wist niet dat er ook wekelijks een kleinschalige markt in Bovenkerk staat. Nu wel.

Dan de brug bij Ouderkerk. De sociale media stroomden vol met reacties. Boze reacties vooral. Martijn en Joy Ellen verbazen zich daarover. ‘Wind je niet zo op, rij lekker even om…’ vinden zij. 

Daarnaast nog aandacht voor privacy in Amstelveen en gefrituurde spons op straat. Met andere woorden: een Stem van de Straat die je gewoon weer moet luisteren of kijken.