Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stem van de Straat (1): Verdwijntruc C&A en witgoedsubsidieroulette

Vanaf vandaag presenteert 1Amstelveen* de podcast ‘De stem van de straat’. In dit programma behandelen Amstelveners Joy Ellen Bos en Martijn Heus alle kleine en grote randzaken die in Amstelveen spelen. Daarbij is het voor de luisteraars zelf ook mogelijk om de inhoud te bepalen. Via een voicemail kunnen alle Amstelveense zaken die spelen worden ingediend. Het nummer van de Stem van de Straat is 020-5478588.

Joy Ellen Bos en Martijn Heus maken al langer Enjoy! the Podcast. Samen met 1Amstelveen willen ze nu ook specifiek Amstelveense zaken onder de loep nemen. Dat doen ze op geheel eigen wijze. Of zoals ze zelf graag zeggen: ‘Zij zweeft en hij niet’.

Omdat 1Amstelveen een lokale tv-zender is hebben we ervoor gekozen om de podcast ook met camera’s op te nemen. De podcast wordt dan ook wekelijks uitgezonden via ons televisiekanaal. Daarnaast wordt ‘Stem van de straat’ ook aangeboden via diensten als Spotify en Youtube.

* De nieuwe Amstelveense omroep 1Amstelveen is ontstaan uit RTVA en AAN! Amstelveen. Binnenkort wordt de nieuwe website gepresenteerd. Tot die tijd verschijnt ons nieuws nog op rtva.nl.