Zoek
Sluit dit zoekvak.

Schouwburg Amstelveen genomineerd voor Theater van het Jaar 2023

schouwburg

Schouwburg Amstelveen is genomineerd als Theater van het Jaar 2023. De prijs wordt elk jaar uitgereikt door de VVTP (Vereniging Vrije Theater Producenten). Op 29 januari wordt bekend of Schouwburg Amstelveen óf een van de andere zes genomineerden er met de prestigieuze titel vandoor gaat.

Voor deze prijs worden alle theaters in Nederland beoordeeld op de professionaliteit van de verschillende afdelingen die er binnen een theater zijn – van techniek tot financiën en van programmering en marketing tot publieksontvangst – maar ook op meer subjectieve criteria als gastvrijheid en betrokkenheid bij de bespelers en het theatervak. Voor deze prijs staan liefde en passie voor het theater in combinatie met een hoge mate van professionaliteit centraal.

Dianne Zuidema, directeur Schouwburg Amstelveen: “Het is heel fijn dat alle veranderingen die we ingezet hebben, gezien worden. We zijn bijzonder trots op deze nominatie omdat die van de producenten komt waar we zo graag mee samenwerken om mooie voorstellingen te brengen voor het publiek in Amstelveen en omstreken. Het voelt als een groot compliment voor het hele team, waarmee we 2023 waardig afsluiten en vol goede moed 2024 ingaan.”

Genomineerden

Schouwburg Amstelveen is genomineerd in de categorie Grote Theaters. De andere genomineerden zijn het Oude Luxor Theater Rotterdam, DeLaMar Amsterdam, Chassé Theater Breda, Theater De Veste Delft, De Kom Nieuwegein en Theater de Stoep uit Spijkenisse.

Prijsuitreiking

De prijs wordt op 29 januari a.s. uitgereikt tijdens de jaarlijkse VVTP Theaterbeurs.

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner