Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stadshart Amstelveen viert dit weekend 25-jarig jubileum

statdshart

Het Amstelveense Stadshart bestaat 25 jaar. Om dat te vieren vinden van vrijdag 10 november tot en met zondag 12 november festiviteiten plaats voor jong en oud. Deze feestelijkheden organiseert de gemeente Amstelveen in samenwerking met winkelcentrumeigenaar Unibail-Rodamco-Westfield (URW).

Wethouder Stadshart Floor Gordon: “25 jaar betekent volwassenheid. En daarbij horen ook nieuwe inzichten. We willen het Stadshart doorontwikkelen naar een stadscentrum met een diverse mix aan functies. Naast de bestaande voorzieningen willen we in het winkelcentrum ook graag zaken toevoegen op het gebied van zorg, vermaak en sport.”

Gordon vervolgt: “Daarnaast werken we aan een nieuwe inrichting van de openbare ruimte van de Rembrandtweg en het Stadsplein en het veranderen van de cultuurstrip. Het stadscentrum Amstelveen willen we gezelliger, toegankelijker, levendiger, leefbaarder en groener maken. Een plek waar je je thuis voelt en waar je zo lang mogelijk wilt blijven. We werken eraan en doen dit samen met URW en andere partijen in het Stadshart.”

Programma feestje Stadshart Amstelveen 25 jaar

Op vrijdag 10 november van 12.00-16.00 uur: uitdelen van een chocoladeverrassing aan bezoekers en optredens van zanger Raoul Wijsma.

Op zaterdag 11 november van 12.00-16.00 uur: zangeres Rosanne de With, gigantische steltenlopers en Sammy het Zwijntje, de mascotte van Stadshart Amstelveen, is aanwezig.

Op zondagmiddag 12 november rijdt er een kindertreintje vanaf het Buitenplein (voor McDonald’s), kunnen kinderen dieren spotten en is er een meet & greet met stripfiguren van Paw Patrol. De festiviteiten vinden in en om het Stadshart Amstelveen plaats.

Het volledige programma is hier te vinden.

Advertenties