Search
Close this search box.

Stadsplein zaterdag weer domein van Diwalifestival: dansen, eten en workshops

Het Diwali Festival Amstelveen maakt zich op voor de 15e editie op zaterdag 28 oktober 2023, van 12.00 tot 19.00 uur op het Stadsplein te Amstelveen. Het Diwali Festival is een gratis toegankelijk festijn voor mensen van alle leeftijden.

Diwali, dat in heel India wordt gevierd, ongeacht de achtergrond of religie van de deelnemers, staat symbool voor de triomf van het goede over het kwade en van het licht over de duisternis.

Eten

Zoals in voorgaande jaren, zal het programma ook dit jaar opnieuw schitteren met een scala aan getalenteerde artiesten die voor een kleurrijk spektakel zorgen. Bovendien zullen er 13 restaurants met meer dan 100 gerechten uit alle hoeken van India aanwezig zijn.

Het Diwali Festival Amstelveen slaat niet alleen een brug tussen diverse culturen en achtergronden, maar brengt ook mensen samen, net zoals in India gebeurt. Op het Stadsplein van Amstelveen verwelkomen we niet alleen Indiase expats, maar ook lokale bewoners en expats uit andere landen, die trouwe bezoekers zijn geworden.

Zakelijk

Het primaire doel van het Diwali Festival is het versterken van de banden tussen de Indiase zakelijke gemeenschap, lokale en regionale ondernemingen, met als ultieme doel het smeden van verbindingen tussen de lokale bevolking, de Indiase gemeenschap en bedrijven in Amstelveen, Amsterdam en omliggende gebieden.

Het festival heeft plaats van 12.00 tot 19.00 uur.

Advertenties