Search
Close this search box.

Stem van de Straat (13): Over A’veen op plek twee, 60 containerwoningen en stelen in supermarkten

We kunnen er niet omheen vandaag. Deze aflevering van de Stem van de Straat staat in het teken van de tweede plaats die Amstelveen heeft behaald in de woonaantrekkelijkheidsindex van de Atlas voor Gemeenten. Een mooi cadeautje voor Amstelveen dat vandaag, 25 mei, haar 624ste verjaardag viert.

Want is Amstelveen die tweede plek waard? Is het echt zo goed wonen hier? Als je hier tenminste kan wonen. Want dat is en blijft het grootste probleem in onze gemeente. Is het niet cru dat voor 60 vluchtelingen er wel (tijdelijke) woningen klaar staan en dat de eigen inwoners 20 jaar op woning moeten wachten? Dit soort heikele kwesties komen voorbij. Zelf een mening? Bel dan via 020-547 85 88.

Diefstal in supermarkten.

Ook hebben we het nog over de vele diefstallen in supermarkten. Gemiddeld wordt er in Nederland voor 66.000 euro gestolen in een supermarkt. Als we dat gemiddelde op Amstelveen projecteren kan je zeggen dat er bij de 22 gevestigde supermarkten voor ruim 1.3 miljoen euro wordt gestolen. Een grote oorzaak van de derving is onder meer de intrede van de zelfscan.

Daarnaast zijn Martijn en Joy Ellen weer de koffie geweest bij een willekeurige Amstelvener. Zelf ook een bakkie drinken met het duo? Bel! 020- 54 85 88.

Advertenties