Search
Close this search box.

Stem van de Straat (24): ‘Naar Plein ‘60? Wat zeg jij nou boomer?’

Een kakelverse stem van de straat. In deze 24ste aflevering van de enige echte podcast voor en door Amstelveen wordt het lokale nieuws weer doorgenomen.

Zo komt het probleem van de bewoners van de Olmenhof weer aan bod. Deze keer met reacties van bewoners. En een reactie van iemand met verstand van zaken. Want als de bewoners een vast huurcontract aangeboden krijgen, zouden ze er in principe tot aan de sloop kunnen blijven wonen. Wellicht nieuw perspectief?

Daarnaast wordt de rol van de Stadsdichter aan de kaak gesteld? Voor wie is dat precies en is het wel nodig? Kende jij de vorige stadsdichter? Joy Ellen en Mathijs komen met leuke alternatieven.

Dan bestaat het Stadshart ook nog eens 25 jaar. Reden voor een feestje of juist niet? Martijn ergert zich aan de vele ketens die zijn gevestigd in het poepsjieke winkelcentrum. Dat kan toch veel gevarieerder? 

Dan ook nog de discussie over Israelische pamfletten op Amstelveense muren. Lokt dit niet juist uit? Joy Ellen besluit de uitzending in ieder geval met een gemeende oproep: wees een beetje lief voor elkaar. Juist nu. 

Advertenties

Accuraat