Search
Close this search box.

Stem van de Straat (28): ‘Ik word gek van die loslopende honden in het Amsterdamse Bos’

stem van de straat

De enige echte podcast van Amstelveen zit alweer op aflevering 28. Alle belangrijke onderwerpen die deze week in het Amstelveense nieuws waren worden behandeld door Martijn Heus en Joy Ellen Bos.

Overigens moeten we het duo een beetje temperen want ook in de voicemail zijn de mensen enthousiast. Een oud-leraar handenarbeid van het Snellius stak onze presentatoren een veer in de… ehhh op de hoed. 

In ieder geval is het weer ouderwets vuurwerk als Martijn de verdronken Schotse Hooglander in het Amsterdams Bos aansnijdt. Het water ingevlucht omdat het beest schrok van een hond. En dan moet je net hondenbezitter Joy Ellen hebben. Nou, luister maar even op welke manier de twee elkaar in de haren vliegen. Joy Ellen en Martijn dan.

Natuurlijk komt het Cobra Museum ook langs. Niet alleen de Amstelveense Adviesraad Cultuur vindt dat er bij het museum niets van hebben gebakken. Joy Ellen geeft de AAC gelijk. Het museum is niet met de tijd meegegaan en heeft de boot gemist. Next dus. 

Ook kijken we nog even terug op de Boomfeestdag en het bezoek van de koning aan Ouderkerk. Dat en meer bij de Stem van de Straat!

Advertenties