Search
Close this search box.

Stem van de Straat (31): “Het is alsof hij tegen zijn moeder praat”

Nu de Sint weg is en de kerst in aantocht verandert de stemming in de studio bij de Stem van de Straat. Martijn krijgt op zijn donder van een luisteraar. Hij zou te weinig tegen Joy Ellen ingaan. De luisteraar heeft het zelfs over een moeder/zoon verhouding. Slaat Martijn terug als het gaat over de bijeenkomst “Amstelveen voor iedereen” of een eventuele komst van een dierenasiel?

Maar goed, de uitzending dus. In aflevering zijn er veel discussie aan tafel. Zo gaat het over de kluisjescontrole op middelbare scholen. Mogen honden nou wel of niet los in het Amsterdamse Bos? En is het echt zo dat mannen alleen maar achter hun vrouw aan slenteren op een Kerstmarkt of vinden ze het echt leuk? Martijn en Joy Ellen staan lijnrecht tegenover elkaar.

Dat en nog veel meer in de nieuwe Stem van de Straat. Luister of kijk! En reageer, want JIJ maakt de uitzending. Volgende week donderdag, 14 december, kun je aanwezig zijn tijdens de special kerstuitzending van De Stem van de Straat. Er zijn nog een paar plekken dus meld je snel aan via redactie@1amstelveen.nl of bel 020-5478585

Advertenties