Zoek
Sluit dit zoekvak.

Stem van de Straat (9): Over lintjesregen, sterrenrestaurants en het volkslied

Tijd voor de negende aflevering van de videopodcast ‘De Stem van de Straat’. Joy Ellen Bos en Martijn Heus nemen zoals elke week weer actuele zaken door. Luchtig, zonder journalistieke intenties maar geholpen door inwoners die via de voicemail een bijdrage kunnen leveren en onderwerpen kunnen aandragen.

Deze keer is de Stem van de Straat een dagje eerder in verband met Koningsdag. Daardoor kon al wel de lintjesregen worden behandeld. Is dit fenomeen nog wel van deze tijd? En verdient niet iedere Amstelvener een lintje?

Ook komt de behouden tweesterrenstatus van restaurant Aan de Poel aan bod. Voor het elfde jaar op rij prijken er weer twee Michelinsterren aan de oevers van de Poel. Joy Ellen heeft meerdere malen mogen genieten van de kookkunsten in het restaurant. Martijn vraagt zich af of je niet beter gewoon tien keer een sateetje kan gaan prikken bij Silversant.

Dat en meer in de negende aflevering van De Stem van de Straat. Zelf iets te melden? Spreek onze voicemail in via 020-5478588.

Advertenties

Accuraat
Cookieconsent met Real Cookie Banner