Search
Close this search box.

Telefoonrover gepakt via track & trace na overval bij fietstunnel Legmeerdijk

Een straatrover is donderdag aangehouden op het station van Hoofddorp nadat hij een telefoon had buitgemaakt bij een overval bij de fietstunnel bij de Legmeerdijk vlakbij Aalsmeer. De roof zou door twee personen zijn uitgevoerd maar door de track- & tracefunctie kon ieder geval een verdachte die de telefoon in bezit had in de boeien worden geslagen.

Het incident had donderdag plaats rond 16.00 uur. Twee straatrovers hadden een telefoon buitgemaakt door te dreigen met een mes. De snel aanwezige politie heeft eerst in de omgeving gezocht naar de daders maar omdat bleek dat de telefoon kon worden gevolgd, leidde het spoor al snel naar Hoofddorp.

Door een goede samenwerking met collega’s kon de politie uiteindelijk niet veel later een verdachte aanhouden op het station van Hoofddorp. De verdachte voldeed aan het signalement en droeg een steekwapen en de telefoon van het slachtoffer bij zich.

Ben je getuige geweest, heb je meer informatie of wil je nog iets kwijt over zaak? Neem dan contact met de politie op via 0900-8844 en vermeld daarbij het registratienummer 2023237751.

Advertenties