Search
Close this search box.

VIDEO: Teleurstelling bij klanten en winkeliers na sluiting Coop Winkelcentrum Waardhuizen

Bezoekers en winkeliers van Winkelcentrum Waardhuizen zijn op z’n zachtst gezegd ‘not amused’ nu supermarkt Coop aan de Parlevinker z’n deuren heeft gesloten. Vooralsnog is er geen sprake van de vestiging van een nieuwe supermarkt. 

Speelgoedzaak-eigenaar Hubert Maasdijk vind het een groot drama dat de supermarkt is verdwenen.:”De winkel zorgde voor veel in- en uitstroom bij de rest van de winkels.”

Belbus

Ook de bezoekers vinden het heel jammer dat de supermarkt gesloten is. De veelal oudere bezoekers zijn nu aangewezen op bijvoorbeeld de belbus om de dagelijkse boodschappen te doen. “De bus komt je ophalen en wacht totdat je de boodschappen heb gedaan bij bijvoorbeeld Groenhof of Gelderlandplein,” zegt een bezoekster die liever de boodschappen blijft doen op het kleinschalige winkelcentrum in Waardhuizen.

Op dit moment is er nog niks duidelijke van wat er op de plaats komt van de Coop. De bezoekers van Winkelcentrum Waardhuizen zijn er wel al over uit. Zij zien heel graag een nieuwe supermarkt terugkomen.

Advertenties