Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trainer AMVJ maakt na 13-0 zege afscheid bekend. Daan van Hees volgt Kumar op

Ricky Kumar heeft na de 13-0 zege van AMVJ op Hoofddorp aan zijn spelers laten weten dat hij bezig is aan zijn laatste weken bij voetbalclub AMVJ. Kumar is bezig aan zijn zevende seizoen bij de Amstelveners. Daan van Hees, de huidige trainer van het tweede elftal en speler van het eerste team zal Kumar opvolgen.

De club laat in een persbericht weten eerder deze week door Kumar op dekhoogte te zijn gebracht van zijn plannen. “We hebben besloten om dat pas naar buiten te brengen, nadat Kumar zijn spelers en staf daarover had ingelicht. Omdat we al geruime tijd met de trainer/coaches van het eerste en tweede elftal in gesprek waren over de plannen met de selectie voor het komend seizoen, kwam zijn voornemen tot vertrek vrij onverwacht. Het bestuur heeft desondanks gemeend voluit aan zijn wens te moeten voldoen.”  

Kumar: “Ik heb lang getwijfeld of ik wel of niet zou blijven. Ik denk dat het mooi is na zeven jaar. Ik heb veel mooie dingen meegemaakt, maar natuurlijk ook de degradatie vorig seizoen. Ik denk dat het een wijs besluit is om te stoppen. Zowel voor de club als voor mij. Dat betekent echter niet dat ik dit seizoen niet op een goede manier wil afsluiten.”

Kumar laat weten nog geen plannen te hebben voor komend seizoen en alles rustig op zich af te laten komen. AMVJ heeft na het bericht van Kumar wel snel gehandeld en Daan van Hees, de huidige traineren het tweede team en spelers van het eerste, aan te stellen als opvolger van Kumar. Van Hees

Dinsdag in De 8 van Amstelveen uitgebreid aandacht voor de trainerswissel bij AMVJ en de reacties van Kumar en Van Hees.

Foto boven Hans van Beek

Advertenties