Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trainersduo Amstelveen Heemraad langer bij de club

Amstelveen Heemraad-hoofdtrainers Edwin van Maas en Norbert Alblas gaan nog minimaal een seizoen door bij de zaterdagvereniging.  Ook de contracten van keeperstrainer Patrick Alblas en fysiotherapeut Lisa van Nieuwkerk zijn opnieuw verlengd.

Het duo Alblas & Van Maas gaat hiermee het vijfde opeenvolgende seizoen in. Op dit moment bezit het eerste elftal van Amstelveen Heemraad de gedeelde vierde plek in de 3e klasse B.

“Met het uitspreken van het wederzijds vertrouwen in elkaar, en met het tekenen van een nieuw contract, hebben wij de samenwerking met de beide hoofdtrainers van de A-selectie met minimaal een jaar verlengd. Beide partijen hebben aangegeven zeker verder te willen kijken voor na het seizoen 2023-2024,” aldus het bestuur in een verklaring.

Het bestuur is uitermate tevreden over hoe het gaat binnen de A-selectie en is daarom iin een vroeg stadium al in gesprek gegaan om de contracten te verlengen. “Wij, maar ook de trainers en overige staf, waren er snel uit en dinsdagavond 21 februari is de afspraak bekrachtigd met het tekenen van de contracten.”

De gesprekken met assistent-trainer Robert Lesmeister zijn nog in volle gang. Het bestuur hoopt ook zijn contract op korte termijn te kunnen verlengen. Daarmee zou de volledige staf komend seizoen weer actief zijn.

Foto: Hans van Beek

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner