Zoek
Sluit dit zoekvak.

Twaalf dagen lang beachfestijn op Stadsplein

Amstelveen Beach komt na een geslaagde terugkeer vorig jaar op het Stadsplein terug. De komende editie gaat maar liefst twaalf dagen in beslagnemen. Het evenement wordt een combinatie tussen breedte- en topsport. 

Het evenement begint zaterdag 15 juni met Sport Expierence. Naast de vele beachsporten wordt er dan ook aandacht geven veel andere sporten. Doel is om iedereen kennis te laten maken met het aanbod van sport in Amstelveen. 

EK Duitsland

Zondag 16 juni gaat vooral in het teken staan van de voetbalinterland Nederland-Polen. Het Nederlandse elftal speelt deze wedstrijd in de groepsfase van het EK in Duitsland. Deze dag krijgt dus een special oranje tintje. 

Nu al bijna een traditie zijn het bedrijven en horeca beachvolleybal toernooi, deze vinden plaats op respectievelijk dinsdagavond 18 juni en maandagavond 24 juni. Nieuw op het programma is het VrijMiBeach 4×4 toernooi. Op vrijdag 21 juni kan iedereen meedoen met dit beachvolleybal toernooi waar gezelligheid voorop staat!

KidsFestival

Het weekend van 22 en 23 juni staat in het teken van topsport met de BetCity Queen & King of the Court. De 15 beste heren en dames beachvolleybalteams gaan met elkaar de strijd aan om de kroon. Ook is er zondag 23 juni het KidsFestival met verschillende luchtkussens en activiteiten voor kids.

Doordeweeks maakt het onderwijs kennis met verschillende beachsporten onder leiding van Amstelveense verenigingen. Deze editie nemen maar liefst 2.000 scholieren van het primair en voortgezet onderwijs deel. Gedurende de gehele periode van AmstelveenBeach is er de mogelijkheid om vrij te sporten en te spelen op zand op bepaalde tijden.

Advertenties