Search
Close this search box.

Uitbarsting van vreugde bij winnaars Ondernemer van het Jaar

Eindelijk was er weer eens reden tot lachen bij veel ondernemers. Tijdens de uitreiking van de prijzen voor de Amstelveense Ondernemer van Jaar-verkiezing werden de moeilijke economische tijden even vergeten. Hulde en applaus voor de prijswinnaars maar eigenlijk voor iedereen die Amstelveen die bijdraagt aan het goede klimaat in Amstelveen ondernemersstad.

De uitverkiezing maakte ook duidelijk dat de ondernemers in Amstelveen heel divers zijn en openstaan voor nieuwe ideeën, andere benaderingen en frisse invalshoeken. Of het nu gaat om een zzp’er die mensen begeleidt die met ziekte te maken krijgen of een jonge organisatie die de verkoop van fietsen op hun eigen manier aanpakt. Alle ondernemers zijn even gedreven om hun bedrijf er met kop en schouders bovenuit te laten steken.

Lees ook: Co van der Horst grote winnaar bij verkiezingen Ondernemer van het Jaar

De Amstelveense verkiezing van Ondernemer van het Jaar wordt tweejaarlijks georganiseerd de Ondernemersvereniging Amstelveen maar moest deze keer een jaartje worden opgeschoven door de coronacrisis. RTVA maakte bijgaande reportage van het evenement. 

Advertenties