Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vierentwintig Amstelveen verenigingen nemen deel aan de Grote Clubactie

De Grote Clubactie gaat zaterdag 23 september van start en 24 verenigingen uit Amstelveen doen dit jaar weer mee. Deze jaarlijkse actie groeit elk jaar met meer deelnemende clubs. De verenigingen doen niet alleen mee om extra inkomsten te genereren, maar ook om samen de krachten te bundelen.

Frank Molkenboer, de directeur van de Grote Clubactie, is trots op de betrokkenheid van de leden. Hij zegt: “Bij jouw club sluit je vriendschappen voor het leven, ontdek je je talenten en beleef je samen met anderen onvergetelijke momenten”.

De Grote Clubactie ondersteunt verschillende lokale verenigingen, waaronder voetbalclubs, scoutinggroepen, gymnastiekverenigingen, atletiekclubs, fanfares en badmintonverenigingen. Mensen kunnen voor slechts drie euro per lot een club in de buurt steunen, waarvan 80% rechtstreeks naar de clubkas gaat. Met de opbrengsten worden verschillende clubdoelen gerealiseerd, zoals het organiseren van jeugdkampen, de aanschaf van nieuwe trainingsmaterialen en het vieren van jubilea.

Hoewel de Grote Clubactie bekendstaat om de traditionele huis-aan-huisverkoop door jeugdleden in clubtenues, gaan de jonge sporters tegenwoordig ook digitaal langs de deuren. Met één klik op een tablet of smartphone kunnen ze familieleden en bekenden door het hele land bereiken.

Naast het ondersteunen van de verenigingen, maken deelnemers ook kans op prijzen. De hoofdprijs bedraagt € 100.000,- en de trekking vindt plaats op 28 november 2023.

Advertenties

Accuraat