Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vuurwerkshow Aalsmeer weer groot succes ondanks technische storing

De traditionele verlichte botenshow en het grootse vuurwerk in Aalsmeer, ook wel Vuur en Licht genoemd, kan weer worden betiteld als een groot succes. Ondanks een technische storing bij het afsteken van het vuurwerk reageerden het aanwezige publiek weer met veel ‘oh’s en ah’s’.

De verlichte botenshow was zoals elk jaar weer een prachtig schouwspel dat het publiek vooral kan zien aan de Ringvaart. Zoals elk jaar waren sommige boten omgebouwd tot complete nachtclubs waar zelfs de vlammenwerpers niet ontbraken.

De vele boten verzamelden zich voor elf uur op de Grote Poel. Hier startte om 11 uur het traditionele vuurwerk. Na wat korte openingsalvo’s bleef het echter stil op de plas. Sinds kort wordt het vuurwerk bij Vuur en licht ondersteund door muziek. Door een computerstoring liep de synchronisatie echter mis. Hierdoor moest de show weer opnieuw worden gestart maar zonder de eerste pijlen.

Toen alles echter weer gelijk liep konden de Aalsmeerders en het massale toegestroomde publiek van buiten de gemeentegrenzen weer genieten van een weergaloze show die standaard tot de mooiste van Nederland wordt gerekend.

Advertenties

Accuraat
Cookieconsent met Real Cookie Banner