Zoek
Sluit dit zoekvak.

Weer opletten bij A9 komende weekeinde: diverse afsluitingen

Daar gaan we weer! Ook de komende tijd is het even opletten als je de A9 wilt gebruiken. In de weekenden van vrijdag 29 september en vrijdag 6 oktober is de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht namelijk (deels) afgesloten.

Het verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2 en vice versa en moet rekening houden met 10-30 minuten extra reistijd. De tussenliggende op- en afritten zijn deze weekenden zoveel mogelijk open.

Aannemer VeenIX voert tijdens deze weekenden werkzaamheden uit onder andere ter hoogte van de Schipholbrug, ter voorbereiding op de volgende stap van de verbreding van de brug: het inhijsen van een tijdelijk vast dek en het verplaatsen van het verkeer naar tijdelijk aangelegde rijstroken aan de zuidkant van de A9 ter hoogte van de brug. Om files op doordeweekse dagen zoveel mogelijk te voorkomen, worden deze werkzaamheden in weekenden uitgevoerd.

Afsluitingen en omleidingen

Komend weekend zijn i de A9 in één richting dicht: vanaf knooppunt Badhoevedorp richting knooppunt Holendrecht. Op zaterdag 30 september tussen 7.00 uur en 23.00 uur zijn de opritten 5 Amstelveen-Stadshart en 4 Ouderkerk a/d Amstel wel gewoon open. Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2.

Van vrijdag 6 oktober 20.00 uur tot maandag 9 oktober 5.00 uur is de A9 tussen de knooppunten Badhoevedorp en Holendrecht in beide richtingen dicht. Verkeer wordt omgeleid via de A4, A10 en A2 en vice versa

Op- en afritten:

  • Richting Schiphol: opritten 4 Ouderkerk a/d Amstel, 5 Amstelveen-Stadshart en 6 Aalsmeer hele weekend open.
  • Richting Utrecht/Almere: op zaterdag en zondag is oprit 4 Ouderkerk aan de Amstel tussen 7:00 – 20:00 uur open.

Advertenties

Accuraat