Search
Close this search box.

Wegwerkzaamheden Amstelveen: Van der Hooplaan afgesloten

De komende weken zijn er in Amstelveen weer diverse wegwerkzaamheden. De Van Der Hooplaan is van donderdag 17 november 13.00 uur tot vrijdag 18 november 05.00 uur afgesloten zijn tussen het Hueseplein en de rotonde Lindenlaan. De rotonde kan nog steeds gebruikt worden.

Tot en met vrijdag 23 december zijn de voet- en fietspaden bij de Oranjebaan ook afgesloten. Fietsers en voetgangers worden omgeleid via een oversteekplaats. De bushalte aan de noordzijde van de Oranjebaan vervalt ook.

De rijstrook op de Burgemeester A. Colijnweg is tot december afgesloten om nieuwe rijstroken te aan te leggen. De viaducten bij de A9, over de Sierkade en Bleekerskade, worden uitgebreid voor de verbreding van de snelweg. De Bleekerskade is tot en met woensdag 16 november volledig afgezet voor verkeer. (Brom-)fietsers worden omgeleid.=

De Bankrasweg is in verband met asfalteringswerkzaamheden tot en met vrijdag 18 november voor gemotoriseerd verkeer volledig afgesloten. De Grote en Kleine Poorterweide blijven via de Oostermeerweg bereikbaar. Overig verkeer wordt omgeleid via de Amsteldijk Noord en de Machineweg MP.  (Brom-)fietsers en voetgangers worden omgeleid via een fietspad langs Escapade.

Ten slotte is de Eleanor Rooseveltlaan en Florence Nightingalelaan afgesloten van donderdag 17 november 07.00 uur tot en met vrijdag 18 november 17.00 uur. De afsluiting van deze rijbaan is noodzakelijk om werkzaamheden veilig te kunnen voeren. Verkeer wordt via de Straat van Messina – Beneluxlaan – Rembrandtweg – Saskia van Uylenburgweg omgeleid.

Advertenties