Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Werkzaamheden Fokkerweg zorgen voor afsluiting Bosrandbrug van 21 tot en met 27 augustus

De Fokkerweg bij Schiphol-Oost wordt van 21 augustus tot 10 september flink onder handen genomen. Dit heeft ook gevolgen voor het verkeer dat de Bosrandbrug wil gebruiken.

De brug is van 21 tot en met 27 augustus afgesloten in beide richtingen voor gemotoriseerd verkeer. Fietsers en voetgangers kunnen nog wel van de brug gebruikmaken.

De werkzaamheden aan de Fokkerweg zijn vinden plaats vanaf de parkeerplaats Skypark (zuidelijke kant) tot aan de Schipholdraaibrug (noordelijke kant). Op de N231 worden alleen werkzaamheden uitgevoerd tussen de Bosrandbrug en de rotonde ter hoogte van de Nieuwe Meerlaan.

Kruispunten toegankelijk

De Ringvaartzijde van de Fokkerweg (N232) is van 28 augustus tot en met 3 september afgesloten. De kruispunten blijven toegankelijk. In de avond en nacht van 2 op 3 september zijn ook de kruispunten een aantal uur afgesloten. Het verkeer wordt in deze fase omgeleid via de N201 en N231.

De Schipholzijde van de Fokkerweg (N232) is 28 augustus tot en met 3 september afgesloten. Ook dan blijven de kruispunten open. In de avond en nacht van 9 op 10 september zijn ook de kruispunten een aantal uur afgesloten. Het verkeer wordt in deze fase omgeleid over de A9, A4 en N201.

Om het gebied goed bereikbaar te houden met het openbaar vervoer worden ook de lijnbussen over het fietspad van de Schipholdijk omgeleid. De bussen blijven in beide richtingen rijden. De fietsers en voetgangers worden in deze fase omgeleid naar de overkant van de Ringvaart via het pontje. De pont vaart dag en nacht.

Advertenties