Zoeken
Sluit dit zoekvak.
Foto van Mathijs Groenewoud

Mathijs Groenewoud

Mathijs Groenewoud is van huis uit sportjournalist en maakte bij RTV Noord-Holland een legendarisch sportprogramma met Ton Ojers. Bij 1Amstelveen is hij hoofdredacteur.

Foto van Roel Smit

Roel Smit

Roel Smit begon zijn journalistieke loopbaan bij het Amstelveens Weekblad. Hij ontwikkelde zich tot bedrijfjournalist en was bijvoorbeeld hoofdredacteur bij VNO-NCW. Tegenwoordig heeft Roel een eigen communicatiebureau. Voor 1Amstelveen verslaat hij de lokale politiek. Dit doet het met het programma Beslist!

Foto van Eveliene Quaijtaal

Eveliene Quaijtaal

Eveliene Quaijtaal is freelance researcher en houdt zich bij 1Amstelveen bezig met onderzoeksjournalistiek. Zo maakt zij een documentaire over de bussluis in Bovenkerk.

Foto van Astrid de Craen

Astrid de Craen

Astrid de Craen is een doorgewinterde communicatieprofessional. Met haar missie begrijpen en begrepen worden, runt zij sinds 2005 haar eigen communicatiebureau. Vanuit diezelfde visie presenteert zij sinds 2023 1Amstelveen aan tafel. Astrid woont al 35 jaar in Amstelveen en is nog steeds nieuwsgierig naar de lokale stand van zaken.

Foto van Martijn Heus

Martijn Heus

Martijn Heus is een ras-Amstelvener. Ondernemer in kleding en chocolade en samen met Joy Ellen Bos podcastmaker. Sinds begin 2023 samen met haar ook maker van het populaire 1Amstelveen videopodcastprogramma De Stem van de Straat waarin zij samen wekelijks het lokale en landelijke nieuws op hun geheel eigen en niet altijd even subtiele wijze doornemen.

Foto van Joy Ellen Bos

Joy Ellen Bos

Joy Ellen Bos komt oorspronkelijk uit Nieuw-Vennep maar is al sinds jaar en dag niet neer weg te denken uit Amstelveen. Zij is founder en CEO van de Enjoy! organisatie die naast vier kinderdagverblijven, drie buitenschoolse opvangen en een huiswerkbegeleiding ook een aparte Academy en een Foundation heeft. Samen met Martijn Heus maakt ze voor 1Amstelveen de wekelijkste videopodcast De Stem van de Straat. En ja, zij wil nog wel eens een afwijkende mening hebben.

Foto van Julia den Heijer

Julia den Heijer

Julia den Heijer is een vreemde eend in de bijt. Ze komt namelijk niet uit Amstelveen en woont ook niet in Amstelveen. Door een schoolopdracht is zij bij de omroep terechtgekomen en daarna is ze eigenlijk niet meer weggegaan. Na het programma Amstelveen for Everybody presenteert ze samen met Roel het politieke programma Beslist!