Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gevonden dagboek met zeer persoonlijk verhaal zoekt rechtmatige eigenaar

Op de voicemail van ons programma De Stem van de Straat kregen we een opmerkelijk bericht van Paul Hendriks. Hij had namelijk op 15 februari bij het looppad tussen de Jhr. H. A. Karnebeeklaan en de Rembrandtweg een dagboek gevonden. Paul denkt dat het om een tienermeisje gaat en wil heel graag dat de zeer persoonlijke verhalen terugkeren bij de rechtmatige eigenaar.

“Het gaat om een blauw boekje. Eigenlijk meer een schrift”,  laat Paul weten. “Ik heb geen naam kunnen vinden , maar ik kan uit de tekst wel opmaken dat het om een jong meisje gaart. Ik denk dat ze haar dagboek erg mist en ik zou dan ook erg graag willen dat ze het terug krijgt.”

Paul wil verder niet te veel details kwijt omdat het anders misschien bij de verkeerde terecht komt. “Ze mag mij vertellen hoe het er precies uit ziet e dan kan ze het bij me komen ophalen.” In de stem van de Staat wordt er uitgebreid over de vondst gesproken.

De redactie heeft met Paul afgesproken dat degene die haar dagboek kwijt is zich kan melden bij de redactie van 1Amstelveen via redactie@1amstelveen.nl of via telefoonnummer 020 – 547 85 85. Wij zullen de eigenaar van het dagboek dan met Paul in contact brengen. Dus ben jij je dagboek kwijt of ken jij degene die haar dagboek verloren is neem dan contact met ons op.

Advertenties

Cookieconsent met Real Cookie Banner